logo-header-s

Door wie?

DGA Next is opgericht door ondernemer Alfred Welink. Hij werkte 14 jaar als directeur-grootaandeelhouder voor Distrivers BV, een organisatie die eten, drinken en maaltijden voor de zorg levert. Daarnaast werkte hij 9 jaar als directeur-grootaandeelhouder voor Van der Zee BV, een institutionele slager voor onder andere Distrivers en een horecaslager voor onder andere Hanos.

Vanuit DGA Next is Alfred op dit moment CEO van Recuperate Medical BV. Zij ontwikkelen en leveren Cryolijm in samenwerking met Sanquin. Daarnaast is hij mede-oprichter van NLInvesteert BV, een initiatief dat cofinanciering voor het MKB in de regio mogelijk maakt (tot 1 miljoen).

Zijn gevoel voor ondernemen maakt dat hij ook actief is in diverse commissariaten. Daarbij zijn toezicht houden, toetsen van beleid, nieuw beleid aanmoedigen en goede directieleden selecteren hoofdzaak.

In 2007 werd Alfred voorzitter van de JNO (Jonge Noordelijke Ondernemers), totdat hij in 2009 voorzitter werd van werkgeversvereniging VNO-NCW Drenthe. Vanaf januari 2015 is Alfred voorzitter van VNO-NCW Noord.

Gewerkt met:

vno-ncw-noord
logo-cb5cb782622
nlinvesteert
logo_vanderzee_twello
mol-diervoedingkopie
logo_quintes
logo-vepa_m
Distrivers1